logo berretti online mutsen 150

Berretti-online is onderdeel van Haarwerk Plus en Petra's Kapsalon. Beide bedrijven een begrip in Heerenveen. Haarwerk Plus is een haarwerkbedrijf dat gevestigd is in Heerenveen en gecertificeerd is door de SEMH.

Petra's Kapsalon is al meer dan 20 jaar gevestigd in Heerenveen en sinds 2 juli 2022 zijn beide bedrijven gevestigd in het centrum van Heerenveen. Petra's Kapsalon heeft ook een kapsalon in het ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen.

Berretti-online is ontstaan doordat er vaak turbans werden opgestuurd naar klanten die niet in de buurt woonden, maar ook mensen die tijdens de chemokuur of in andere situaties niet bij ons konden komen. Zo is het idee ontstaan om een webshop te beginnen om mijn klanten en ook nieuwe klanten onze producten online te kunnen laten kopen. Maar om een leuke naam te bedenken voor een webshop was nog wel een dingetje. We verkopen haarwerkproducten, hoofdhuidproducten, turbans, etc. 

Zoals heel veel klanten van mij wel weten is Italië mijn favoriete land. Om in die trend te blijven, ben ik gaan zoeken om Italiaanse woorden wat bij de kern van mijn bedrijf past. De betekenis van mutsen, baretten, petjes in het Italiaans is berretti. En omdat het dus een internetbedrijf is, werd de keus van de naam Berretti-online.

Ik hoop dat we de webshop de aankomende maanden verder kunnen uitbreiden met meer artikelen. Mocht u iets willen bestellen en het staat niet op de site, kunt u altijd even bellen of mailen. We voegen het toe aan de webshop, u kunt het dezelfde dag nog bestellen via de webshop en we sturen het op.

Veel plezier met winkelen in de webshop